Om sikker forbindelse til Wi-Fi-netværk

Kaspersky VPN-funktionen er ikke tilgængelig i visse områder.

Offentlige Wi-Fi-netværk kan være underbeskyttet, f.eks. hvis et Wi-Fi-netværk bruger en sårbar krypteringsprotokol eller svag adgangskode. Når du foretager internetkøb over usikre Wi-Fi-netværker overføres dine adgangskoder og andre fortrolige data i ikke-krypteret tekst. Hackere kan opsnappe dine fortrolige data, såsom dit kreditkortnummer, og få adgang til dine penge.

For at sikre din sikkerhed, når du bruger usikre wi-fi-netværk, kan du aktivere VPN via en specielt tildelt server placeret i den region, du angiver. Trafik fra webstedet går først til den tildelte server og først derefter sendes den til din enhed via en krypteret sikker forbindelse.

For at bruge komponenten Kaspersky VPN skal du køre Kaspersky VPN. Kaspersky VPN Secure Connection installeres sammen med Kaspersky Small Office Security.

Komponenten Kaspersky VPN giver følgende fordele:

VPN-forbindelse kan også anvendes for andre typer af netværksforbindelser som f.eks. en lokal internetforbindelse eller USB- modemforbindelse.

Kaspersky VPN Secure Connection beder dig som standard ikke om at aktivere VPN, hvis HTTPS-protokollen bruges til at oprette forbindelse til et websted.

Ændring af din placering, når du besøger bankers websteder, betalingssystemer, bookingwebsteder, sociale netværk, chats og e-mail-websteder, kan udløse bedrageribekæmpningssystemer. (systemer beregnet til at analysere online finansielle transaktioner for tegn på svigagtige operationer).

Brug af VPN-forbindelse kan være fastlagt ved lokal lovgivning. Du kan kun bruge VPN-forbindelse i overensstemmelse med dens formål og uden at krænke den lokale lovgivning.